<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Vakuumtoalett och bärbar toaletttillverkare

Vi designar och tillverkar vakuumtoalett och bärbart toalett

2021 Bästa tvåsitsar mobil vakuumtoalett släpvagn till salu

Kort beskrivning:

Produktintroduktion :
Den containeriserade vakuum miljövänliga toaletten gav ett oberoende toalettutrymme, som är designat av ZNZK team, kan användas i höghastighetsjärnvägar, flygplan, fartyg, oljefält, vattenkraftstationer, kommuner, natursköna platser, alpina områden, områden som saknar vatten och ingen föroreningar osv.
anpassning:

◎ Utseende och färg
◎ Kan anpassa 2 till 6 platser vakuumtoalett
◎ Rymdlayout
◎ Keramiska eller rostfria stålmaterialProduktdetalj

Produktetiketter

Video Show

Annan funktion

image2

Enkel installation

Olika som traditionella toaletter som förlitar sig på sin egen tyngdkraft som kraftkälla, använder vakuumtoaletter undertryck för att vara kraftkälla. Rörledningens installationsprocess kan följa strukturens yttre, inre linjära, böjda och till och med uppåt och nedåt. Det är verkligen insett att "vattnet rinner uppåt"

image3

Stabilt arbete

Jämfört med den traditionella toaletten med olika gravitationstömningsmetoder använder vakuumtoaletten en undertryckskälla på -0,035MPA till -0,055mpa för att säkerställa att det finns tillräckligt med kraft för att transportera råvattnet och är utrustad med en krossmekanism för att minska blockering och föroreningar av rörledningar är små, så det är inte lätt att frysa.

image4

Mer hygieniskt och rent

Rören är i vakuumförslutet tillstånd så att lukten inte kan spridas och det kommer inga skadliga gaser och bakterier i rören.

Energibesparing och miljöskydd

Little vattenförbrukning av vakuumtoaletter minskar direkt utsläpp av svartvatten, minskar bördan för kommunal svartvattenbehandling och löser problemet med svartvatten som släpps ut direkt från naturligt vatten i det moderna samhället och förorenar problemet med vattenkällor. vakuumtoaletter samlar upp avloppsvattenkoncentreraräknat, plus samlad förorening med en hög koncentration av ämnen, vilket kan göra organiska gödselmedel som används i ekologiskt jordbruk Detta kan verkligen göra avfall till skatt och uppnå nollutsläpp. Det löser problemet med materialåtervinning för miljön, även inom jordbruksåtervinning.

Parameter

Storlek Längd Bredd Höjd
4920mm ---- 9600mm 2200mm 2600mm

Lyxiga bärbara vakuumtoalettspecifikationer

◎ Interiören är utrustad med ett nödlarmssystem, klädkrok, handbox, handtork, sensor plus manuell spolning.

◎ Huvudstrukturen antar högkvalitativt lätt stålkölsvetsning som en struktur, basen är 20 # kanalstål, huvudramen är 120 × 100 kvadratrörsvetsning, sekundärramen är 80 × 40 och 50 × 50 kvadrat rörsvetsning, alla ramar behandlas med korrosionsbehandling, stål Antikorrosionsbehandling vid de svetsade delarna av ramstålkomponenterna är hållbar och väggtjockleken är över 2 mm.

◎ Den inre väggen antar högkvalitativ inre väggsnitt, och ytterväggen antar en kombination av aluminiumplast och metallmetallfärg. Det har egenskaperna av vackert utseende, korrosionsbeständighet, syra- och alkalibeständighet, slagtålighet, brandförebyggande och lång livslängd.

◎ Högklassiga halkfria keramiska plattor används på toalettgolvet.

◎ Taket läggs platt och vattentätt och isoleras för att säkerställa en komplett och vacker takkonstruktion.

◎ Toalettens tak är gjord av ekologiskt trätak och toaletten är generös och vacker som helhet.

◎ Ledningsrummet är utrustat med en allmän fördelningsbox, strömbrytare, uttag, dagsljusfönster, integrerad vakuumbasstation (för ljudisoleringsbehandling), rent vattentank och smutslåda, som kan tillgodose behoven hos 2000 till 3000 personer i en miljö utan vatteninflöde och inget avlopp. Kunderna kan välja formulering för uppvärmning och värmebehandling och omgivningstemperaturen är -50 ° till 40 °.

Qualification Certificate (11)
Qualification Certificate (3)
Qualification Certificate (16)
Qualification Certificate (18)
Qualification Certificate (15)
Qualification Certificate (13)

Paket

1) Kartong
2) Träram
3) Träfodral 
4) Enligt kundens krav
5) vi är alla kända med olika krav på paketet, så vi kan acceptera vilken OEM-tjänst som helst. Gör ditt varumärke mer känt än tidigare.


  • Tidigare:
  • Nästa:

  • Skicka ditt meddelande till oss:

    Skriv ditt meddelande här och skicka det till oss

    RELATERADE PRODUKTER

    Skicka ditt meddelande till oss: