<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Vakuumtoalett och bärbar toaletttillverkare

Vi designar och tillverkar vakuumtoalett och bärbart toalett

Globalt fyra platser vattenbesparande vakuumtoalett för evenemang

Kort beskrivning:

Produktintroduktion :

Genom att trycka på spolningsknappen spolas vakuumtoaletssystemet automatiskt, extraherar smuts från toaletten och transporterar det till smutsboxen , processen har en djup kunskap och rik praktisk erfarenhet, ordets ledande.

Anpassning:

◎ Utseende och färg

◎ Kan anpassa 2 till 6 platser vakuumtoalett

◎ Rymdlayout

◎ Keramiska eller rostfria stålmaterialProduktdetalj

Produktetiketter

Globalt fyra platser vattenbesparande vakuumtoalett för evenemang

ZNZK vakuum miljöskydd toalett system består av vakuum basstation, vakuum barriär ventil, vakuum toalett, vakuum rör nätverk, vakuum uppsamlare, vakuum lyftare, styrsystem, etc. Vakuum toalett system och dess komponenter har erhållit ett antal nationella patent.

En vakuumtoalett är en slags toalett. Den lufttrycksskillnad som genereras av toalettsystemet kan suga smutsen i toaletten i form av luftsugning för att uppnå spolningsändamålet. Det kan kraftigt spara spolvattnet. Den traditionella vattenbesparande toaletten från staten är 6 liter / tid, och efter att ha antagit den vakuum miljövänliga toaletten är varje spolning mindre än 0,5 liter / tid; lösa det lilla utrymmet helt, luften är inte slät och toalettens lukt och inget vatten Rören ledde till problem som oförmågan att installera toaletter.

Jämfört med traditionella toaletter har det fördelarna med att spara vatten, bra spoleffekt, god luktkontroll och bekväm installation.

Video Show

Parameter

Storlek Längd Bredd Höjd
4920mm ---- 9600mm 2200mm 2600mm

Lyxiga bärbara vakuumtoalettspecifikationer

◎ Interiören är utrustad med ett nödlarmssystem, klädkrok, handbox, handtork, sensor plus manuell spolning.

◎ Huvudstrukturen antar högkvalitativt lätt stålkölsvetsning som en struktur, basen är 20 # kanalstål, huvudramen är 120 × 100 kvadratrörsvetsning, sekundärramen är 80 × 40 och 50 × 50 kvadrat rörsvetsning, alla ramar behandlas med korrosionsbehandling, stål Antikorrosionsbehandling vid de svetsade delarna av ramstålkomponenterna är hållbar och väggtjockleken är över 2 mm.

◎ Den inre väggen antar högkvalitativ inre väggsnitt, och ytterväggen antar en kombination av aluminiumplast och metallmetallfärg. Det har egenskaperna av vackert utseende, korrosionsbeständighet, syra- och alkalibeständighet, slagtålighet, brandförebyggande och lång livslängd.

◎ Högklassiga halkfria keramiska plattor används på toalettgolvet.

◎ Taket läggs platt och vattentätt och isoleras för att säkerställa en komplett och vacker takkonstruktion.

◎ Toalettens tak är gjord av ekologiskt trätak och toaletten är generös och vacker som helhet.

◎ Ledningsrummet är utrustat med en allmän fördelningsbox, strömbrytare, uttag, dagsljusfönster, integrerad vakuumbasstation (för ljudisoleringsbehandling), rent vattentank och smutslåda, som kan tillgodose behoven hos 2000 till 3000 personer i en miljö utan vatteninflöde och inget avlopp. Kunderna kan välja formulering för uppvärmning och värmebehandling och omgivningstemperaturen är -50 ° till 40 °

Produktionsprocess

image3

Paket

1) Kartong
2) Träram
3) Träfodral 
4) Enligt kundens krav
5) vi är alla kända med olika krav på paketet, så vi kan acceptera vilken OEM-tjänst som helst. Gör ditt varumärke mer känt än tidigare.

image9
image10

  • Tidigare:
  • Nästa:

  • Skicka ditt meddelande till oss:

    Skriv ditt meddelande här och skicka det till oss

    RELATERADE PRODUKTER

    Skicka ditt meddelande till oss: