<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Vakuumtoalett och bärbar toaletttillverkare

Vi designar och tillverkar vakuumtoalett och bärbart toalett

ZNZK vakuumtoalett

De tekniker som används i "Vakuumtoaletter" kommer från Zhenchuang Technology. "Vattenbesparande, luktfri och ingen utsläpp av gravitation" är de tre huvudsakliga egenskaperna hos "Vakuumtoaletter". Vakuumavloppstekniken som den använder är en ny teknik som använder principen om vakuumundertryck för att uppnå avloppsvatten. Dess huvudstruktur är uppdelad i tre delar: terminal, värd och pipeline. Bland dem hänvisar terminalen huvudsakligen till "vakuumtoalett, vakuumlyftare, vakuumköksuppsamlare, vakuumuppsamlare" osv .; värden är baserad på olika principer och effektnivåer. Olika vakuumarbetsstationer; rörledningar, främst vakuumavloppsledning med undertryck från terminalen till värden.

ZNZK är den bästa vakuumtoalettleverantören i Kina, kontakta suzy@znzkcn.com
Jämfört med traditionella toaletter sparar "vakuumtoaletter" vatten, är luktfria, har låg energiförbrukning, hög frekvens, använder resurser och har inget underjordiskt rörnät. Spolning av toaletter kräver kommunalt avloppsnät, som inte bara förbrukar mycket vatten utan också har en speciell lukt. Den totala mängden avloppsvatten som genereras är också stor, och det är svårt att möta högfrekvent användning och avloppsreningen är svår.
Det är underförstått att den nationella standarden för spolning av sanitetsartiklar i mitt land är att mängden spolvatten är 6 liter varje gång, och den genomsnittliga volymen av mänsklig avföring är 0,3 liter varje gång, så att den totala volymen som bildas av varje spolning är 6,3 liter. Vattenförbrukningen av "vakuumtoalett" -spolning är 0,5 liter varje gång, vilket motsvarar mängden en flaska mineralvatten och den totala volymen som bildas av varje spolning är endast 0,8 liter.

vacuum tank
Dessutom har "vakuumtoaletten" undertryck och ingen lukt. Effektförbrukningen per spolning är bara 0,004 grader. Det tillåter mer än tusen gånger kontinuerlig toalettanvändning. Det kräver inte ett underjordiskt avloppsnät. Det är enkelt att använda och samla in. Mänsklig avföring är också ett utmärkt råmaterial för organiskt gödselmedel.

Yang Guihua introducerade att det system för uppsamling av vakuumpall de skapade har ett avloppsreningssystem för vakuumkälla. Toalettvatten i toaletter klassificeras som svartvatten, badvatten, vegetabiliskt tvättvatten och tvättvatten klassificeras som gråvatten och svartvatten. Hehui-vatten är två olika uppsamlingssystem, som båda kan återvinnas. Dessutom har byn byggt ett vakuumavloppsnät med en total längd på nästan 20 kilometer. Allt gråvatten och en del av svartvattnet samlas genom vakuumavloppsledningen och pumpas sedan till det kommunala avloppsnätet, och en del av vakuumtoaletten samlar upp mänskligt avfall för beredning av organiskt gödselmedel.


Inläggstid: 29-06-2021

Skicka ditt meddelande till oss: